Timely Translations gaat over in VVH business translations

 

 

Amsterdam/Utrecht, 22 februari 2017Het Amsterdamse vertaalbureau Timely Translations gaat per 1 maart 2017 over in VVH business translations uit Utrecht. Timely Translations is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een florerend vertaalbureau met veel aandacht voor de relatie met opdrachtgevers en een sterke focus op kwaliteit. Het heeft daarin een goede match gevonden in VVH business translations, dat in aanpak en bedrijfscultuur sterk overeenkomt.

 

VVH business translations wordt geleid door Matthijs van Hoorn, die de liefde voor taal en het vertalen van huis uit meekreeg. VVH heeft zes ervaren taalexperts in vaste dienst en beschikt daarnaast over een groot internationaal netwerk van vertalers. Het bureau verzorgt vertalingen in en vanuit meerdere talen op diverse vakgebieden en biedt daarnaast diensten als editing en copywriting aan.

 

Timely Translations heeft er alle vertrouwen in dat haar opdrachtgevers bij VVH business translations een warm welkom vinden. VVH biedt een vergelijkbare persoonlijke benadering en betrokkenheid als Timely en zet ook de samenwerking met Timely’s freelance vertalers voort, waardoor opdrachtgevers kunnen rekenen op een continue dienstverlening.

 

“VVH is een bureau naar ons hart. Het is persoonlijk én professioneel, heeft een warm hart voor zowel opdrachtgevers als toeleveranciers, en wordt geleid door een even bevlogen als getalenteerde directeur. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten bij VVH de dienstverlening en aandacht krijgen die zij verdienen”, aldus Frits Philips, directeur van Timely Translations.

 

“Wij zijn er trots op dat Timely Translations ervoor heeft gekozen om haar activiteiten over te dragen aan VVH. Wij delen dezelfde waarden en cultuur, dus het is een uitstekende match. Inmiddels hebben wij een aantal van de opdrachtgevers van Timely ontmoet, en ook met hen voelen wij een sterke verwantschap. Bovendien blijft Frits betrokken als adviseur en ambassadeur, hetgeen bijdraagt aan de continuïteit”, aldus Matthijs van Hoorn, directeur van VVH business translations.

 


De teams van beide vertaalbureaus bij elkaar. (Foto: Miriam van Leeuwen Fotografie)

 

Profiel Timely Translations

Timely Translations is in 2012 opgericht door Frits Philips, eigenaar van tekst- en communicatiebureau TXTworks communications. Het vertaalbureau werd opgericht om de activiteiten van het communicatiebureau te ondersteunen en kreeg al snel vleugels onder leiding van senior projectmanager Myôken Meijer. Het bureau legt zich toe op commerciële, juridische en financiële vertalingen, maar werkt ook voor een aantal belangrijke NGO’s. Timely onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, snelle doorlooptijden en vertalingen van hoge kwaliteit.

 

Profiel VVH business translations

VVH business translations is in 1995 opgericht door eigenaren Matthijs van Hoorn (taalkundige) en Stella Bolscher (juriste). Opdrachtgevers weten VVH sindsdien te vinden voor vertalingen op o.a. juridisch, financieel/economisch, commercieel en technisch gebied.
Het bureau bedient uiteenlopende bedrijven als advocatenkantoren, marktonderzoekers, musea, importeurs/exporteurs, consultants, en PR- en communicatiebureaus. Een intern team van zes professionals bedient klanten in binnen- en buitenland op persoonlijke en deskundige wijze, en werkt samen met vertalers over de hele wereld. Klanten en anderen uit het netwerk zijn altijd welkom met taal- of netwerkvragen. Die extra service ziet VVH als belangrijke toegevoegde waarde.

 


V.l.n.r.: Matthijs van Hoorn, VVH business translations, met Frits Philips en Myôken Meijer, Timely Translations. (Foto: Miriam van Leeuwen Fotografie)

 

Voor meer informatie

Timely Translations: Frits Philips, tel. 06 26108142, www.timely-translations.nl
VVH business translations: Matthijs van Hoorn, tel. 030 2711294/06 55174417, www.vvh.nl

Twitter met ons mee!