MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. VVH business translations staat midden in de wereld. En we dragen ook graag een steentje bij. Omdat dat nodig is, en bovendien leuk en zinvol om te doen.

 

Jobortunity

Jobortunity biedt jongeren in Tanzania een kans om werk te krijgen en te behouden.

Met de skills die ze krijgen aangeleerd kunnen ze werken in de horeca. De training focust op werkhouding en persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen jongen mensen (van 18 tot 24 jaar) een toekomst voor zichzelf opbouwen.

Daarnaast helpt Jobortunity Tanzaniaanse bedrijven bij het vinden van positief ingestelde en professioneel medewerkers.

VVH verzorgt voor Jobortunity belangeloos vertalingen van nieuwsbrieven. Daarin vertellen de jongeren die meedraaien binnen Jobortunity over hun ervaringen.

Voor meer informatie, zie www.jobortunity.org.

 

MasterPeace

VVH business translations was van 2010 tot 2014 Business Partner van het swingende vredesinitiatief MasterPeace. Omdat ook vertalingen mensen verbinden, herkenden wij ons goed in deze gedachte. VVH heeft op taal- en vertaalgebied een steentje bijgedragen. Zo vertaalde VVH business translations de afgelopen o.a. de statuten, persberichten, correspondentie en ander promotiemateriaal voor deze organisatie. Daarnaast werd de Masterpeace infomercial door VVH business translations ondertiteld. Wij zijn er trots op dat we met onze vertaalexpertise dit fantastische project nog meer onder de aandacht konden brengen. Met een zinderend concert op 21 september 2014 (Dag van de Vrede) in ZiggoDome is MasterPeace afgerond. Zie verder www.masterpeace.org

 

Andere goede doelen

Op minder grote schaal steunt VVH ook andere acties en initiatieven. Enkele voorbeelden.

 

Teddybears for Help

Per 1 oktober 2013 heeft Stichting Teddybears for Help de activiteiten gestaakt. Tot die datum was VVH business translations inzamelpunt voor knuffelbeesten. Via VVH zijn ongeveer 3.000 knuffelbeesten ingezameld om kinderen (dichtbij en ver weg) blij te maken.

 

Stichting Good Works

Stichting Good Works ontwikkelt en ondersteunt duurzaam ondernemerschap in achtergestelde gemeenschappen en landen. Voor het project http://welcome2woo.com leverde VVH enkele vertalingen.

 

Wereld Natuur Fonds

Bij het afronden van een samenwerking in Maleisië bleef in 2011 een bescheiden bedrag over. Dit hebben wij geschonken aan de lokale afdeling van het Wereld Natuur Fonds. In 2007 hadden we zelf 120 pasgeboren zeeschildpadden naar zee begeleid. Daarom ging dit geld naar een project ter bescherming van zeeschildpadden. Zie ook http://www.wwf.org.my/.

 

VVH in het kort


accuraat, professioneel, servicegericht, betrokken, daadkrachtig, veelzijdig, origineel, betrouwbaar, snel, innovatief

 

Zullen wij u even bellen?


Naam*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Bericht*

Typ het woord*