25 jaar VVH business translations: 10% jubileumkorting.

 

 

 

Beste lezer,

 

VVH business translations bestaat 25 jaar. We zijn er trots op.

 

Sinds 1995 hebben we voor een groot aantal bedrijven en organisaties vertaald. Van creatieve ZZP-ers, via wat grotere bedrijven en multinationals, tot aan de Verenigde Naties: we kunnen met recht zeggen dat ons klantenbestand altijd heel divers is geweest.
(Kijk voor een indruk op http://www.vvh.nl/opdrachtgevers/)

 

En we gaan door, omdat we al 25 jaar geloven in wat we doen en voor wie we het doen. We blijven echter wel innoveren: zo maken we al jaren gebruik van een krachtig projectmanagementsysteem, en werken we met analytische software die het vertaalproces ondersteunt en slim gebruik maakt van eerder vertaald en gecontroleerd werk. Zo kunnen we snel en efficiënt hoogstaand vertaalwerk leveren.

 

25 jaar. Het is niet niks, en we zijn er trots op. Eigenlijk is het een feestje waard. Maar in coronatijd is alles anders. Het zijn nu eenmaal even geen tijden voor internationale bijeenkomsten. Toch willen we trakteren. Daarom bieden we in deze julimaand 25 dagen lang 10% jubileumkorting.

 

Daarnaast wil ik langs deze weg iedereen bedanken die in de afgelopen jaren een rol heeft gespeeld in ons bestaan. Onze klanten, voor hun vertrouwen; de vele vertalers met wie we hebben samengewerkt, voor hun flexibiliteit en mooie vertalingen; en natuurlijk mijn huidige en ex-collega’s, die met veel inzet alles in goede banen hebben geleid in hun rol als projectmanager en/of revisor.

 

Heel veel dank!

 

Vriendelijke groet,

Matthijs van Hoorn

 

Twitter met ons mee!