Nieuwsbrief 5 september 2012

Onze vernieuwde site www.vvh.nl is al weer enkele weken online. Neem eens een kijkje. Vragen en suggesties zijn altijd welkom.

 

Onze tweets vanuit @VVHbiztrans bereiken een steeds groter publiek. Volg onze 10uurTaalTweet en u blijft ook op de hoogte van onze dagelijks taaltips en leuke weetjes over taal.

 

Bijzondere projecten

Alle projecten zijn bijzonder, maar deze opdracht springt er wel uit. Onlangs hebben we een applicatie voor de iPhone vertaald in 14 talen. Zo zijn onze vertalingen dus binnenkort ook te vinden op honderdduizenden telefoons. 

 

Bijzondere talen

Natuurlijk verzorgen wij vertalingen in en vanuit het Engels. En in en uit vrijwel alle andere talen van Europa, Zuid-Amerika en Azië. Maar ons netwerk reikt nog verder. Ook Afrikaanse talen als Igbo, Hausa, Sotho, Swahili en Zulu zijn voor ons geen probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

SmartCoding: partner voor marktonderzoekers

De samenwerking met SmartCoding blijft intensief: VVH vertaalt vragenlijsten in en vanuit vele talen, SmartCoding codeert vervolgens de verbatims (antwoorden op open vragen) die daaruit voortkomen.

 

Bank: van ABN AMRO naar Deutsche Bank.

Als gevolg van verschuivingen in de bancaire sector loopt onze bankrekening 61.66.41.117 nu bij Deutsche Bank. Op ons briefpapier en onze facturen is dit inmiddels aangepast.

 

Branchevereniging: ATA wordt VViN

VVH business translations is lid van de ATA: Association of Translation Agencies. De ATA krijgt een nieuwe naam. Het wordt Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland, afgekort VViN. Dankzij ons lidmaatschap van de VViN blijven wij op de hoogte van ontwikkelingen in en verdere professionalisering van de vertaalbranche.

 

Week van het Schrijven

Tot en met 9 september staan Nederland en Vlaanderen in het teken van de Week van het Schrijven. Tal van activiteiten als workshops en lezingen besteden extra aandacht aan schrijven. Kijk voor meer informatie op www.schrijvenonline.org

In dit kader vermelden wij nog maar eens dat wij ook journalistieke diensten aanbieden: correctie, redactie en tekstschrijven.

 

Netwerken & persoonlijke kennismaking

Wij netwerken graag, bijvoorbeeld via LinkedIn en tijdens bijeenkomsten van o.a. MKB Nederland, Kring Ondernemers Maartensdijk en vakbeurzen. We komen graag bij u langs, maar u bent ook altijd welkom in Maartensdijk. Bel gerust (030 2711 294) voor een afspraak.

 

Voordeelactie: wijntje?

Wie in september een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt als dank een fles mooie Bourgogne of Bordeaux uit eigen import en bovendien 20% korting op de eerstvolgende opdracht. De nieuwe klant krijgt een introductiekorting van 20% (i.p.v. 15%). Een smakelijke en voordelige start van nieuwe contacten.

 

Hartelijk dank voor uw aandacht, en graag tot binnenkort.

 

Vriendelijke groet,

namens het hele team,

 

Matthijs van Hoorn

Twitter met ons mee!