Vertalingen in tijden van corona: wij staan voor u klaar.

 

Geachte opdrachtgever,

 

In deze tijden van corona en quarantaine is alles anders. Ook bij VVH business translations hebben we aanpassingen moeten doen.
Zo werkt iedereen voorlopig thuis en houden we onderling intensief contact via telefoon, e-mail en Whatsapp. Op deze manier kunnen we toch blijven werken en aanvragen in behandeling nemen.

We vertalen, controleren en leveren dus als vanouds. Er kan wat vertraging optreden in reactietijden en levertijden, maar in principe gaat alles gewoon door.

 

In onze tak van sport wordt bij uitstek digitaal gewerkt: vertalingen vliegen per e-mail de hele wereld over. Dat betekent dat wij u goed kunnen blijven ondersteunen bij uw interne/externe en meertalige communicatie. Want ook aan uw kant zullen dingen gewoon moeten doorgaan. Wij zijn er in elk geval klaar voor, en staan voor u klaar.

We zien alle (aan)vragen dus graag tegemoet. Neem gerust contact met ons op.

U kunt ons bereiken per e-mail, via info@vvh.nl, maar zeker ook telefonisch op het gebruikelijke nummer 030 – 2711 294.
Dit nummer staat tijdens en buiten kantooruren doorgeschakeld naar een mobiele telefoon, waardoor we ook voor 09.00 uur en na 17.30 goed bereikbaar zijn voor overleg en vragen.
We horen graag van u.

 

Namens het hele team bij VVH wens ik u en uw collega’s voor de komende tijd veel succes, gezondheid en indien nodig ook sterkte.

 

Vriendelijke groet,

 

Matthijs van Hoorn
managing director

Twitter met ons mee!