Voorjaar bij VVH

Het is lente! En we zijn druk bezig… Als altijd is onze opdrachtportefeuille zeer divers.

 

Vertalen

De jaarverslagen van twee Nederlandse multinationals zijn net afgerond en we beginnen nu met de vertaling van het jaarverslag over verantwoord beleggen van een internationale vermogensbeheerder. Daarnaast lopen er verschillende meertalige projecten op het gebied van marktonderzoek. Andere huidige opdrachten hebben betrekking op marketing, techniek, juridische zaken en HR. En naast vertaalwerk verzorgen we ook editing en copywriting van een aantal wervende teksten.

 

Website & social media

We zijn bezig met de nieuwe structuur en layout van onze website. Binnen enkele weken komen we naar buiten met een eigentijdse opzet die qua sfeer en mogelijkheden beter aansluit op het huidige VVH. Het geheel wordt actueler en interactiever. Onze activiteiten zullen ook via ons twitteraccount @VVHbiztrans te volgen zijn.

 

Netwerken en klantenbezoek

Er staan weer diverse bijeenkomsten en meetings gepland. Op 3 april bezoekt Matthijs van Hoorn op dinsdag 3 april de Lenteborrel van MKB Amsterdam in het Tropeninstituut. Op woensdag 18 april is hij aanwezig bij de’ Week van de Ondernemer’ in Utrecht.

 

Wilt u tijdens een van deze evenementen of op een ander moment eens van gedachten wisselen, neemt u dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op 030 27 11 294 en via info@vvh.nl.

Twitter met ons mee!