Offerte

U hebt een tekst die vertaald moet worden. Dan kunt u altijd bij ons terecht. Maar u wilt natuurlijk van tevoren weten waar u aan toe bent. Geen probleem. Onze offertes zijn natuurlijk altijd vrijblijvend. 

En duidelijkheid staat voorop.

 

Geen verrassingen

Bij het offreren kijken wij altijd naar het aantal woorden in uw tekst, de brontekst. Dus niet naar het aantal woorden dat uiteindelijk in de vertaling staat. Dat kan immers, afhankelijk van de taal, soms wel 10 tot 30 procent meer zijn. En we kijken, samen met u, of alles vertaald moet worden. Dat kan aanzienlijke besparingen opleveren.

 

Elke offerte is duidelijk en volledig: wie u bent, wie wij zijn, hoe wij werken, wat vertaald moet worden, het woordenaantal, het tarief per woord en de totaalprijs.

 

Soms kan er sprake zijn van toeslagen. Dat kan voorkomen bij teksten met een hoge moeilijkheidsgraad. Of bij bestanden die extra bewerkelijk zijn. Of als er sprake is van spoed: veel werk in korte tijd, overwerk in de avonden of in een weekend. Wij zullen altijd proberen toeslagen te voorkomen. Mocht dat niet lukken, dan staan ook toeslagen duidelijk vermeld in de offerte. Kortom: geen verrassingen.

 

Hoe vraagt u aan?

We houden het graag eenvoudig: u stuurt ons een tekst, wij sturen u een offerte. Als u nog geen tekst heeft, of uw tekst is nog niet af, dan kunnen wij toch een offerte opstellen. Het is dan wel een richtprijsofferte. Dan krijgt u in ieder geval een globaal idee van de te verwachten kosten.

 

U kunt uw aanvraag per e-mail of via ons offerteformulier sturen naar info@vvh.nl. Vermeld altijd duidelijk in welke talen de tekst vertaald moet worden en wanneer u de vertaling nodig heeft. Onze offerte volgt (tijdens kantooruren) binnen enkele uren, soms zelfs per omgaande.

 

Tolkaanvragen vereisen altijd wat meer overleg en organisatie. Bel ons gerust op +31 (0)30 2711 294.

Vraag een offerte aan


Bedankt voor het vertrouwen in VVH Business Translations, uw bericht is verzonden.

Naam *

Bedrijf *

Telefoonnummer *

Website *

Brontaal *

Doeltaal *

Vakgebied *

Aantal woorden *

Deadline *

Upload document

Opmerkingen

Typ het woord *