Over VVH

Wij kunnen binnen ons bureau bogen op ruime ervaring. Oprichter-eigenaar Matthijs van Hoorn groeide op in het vertaalbureau van zijn ouders en startte in 1995 zijn eigen bedrijf onder de naam Vertaalbureau Van Hoorn, nu VVH business translations.

 

Divers

Hoewel vertaalwerk nog steeds de kern van onze werkzaamheden vormt, leveren wij een groot aantal aanvullende diensten. Ook voor het redigeren van bestaande teksten en het schrijven van nieuw materiaal kunt u bij ons terecht.

 

Wij werken in en vanuit elke taal, op nagenoeg elk vakgebied. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren en enthousiaste vertalers, redacteuren, tekstschrijvers en tolken. Deze pool van freelancers wordt vanuit Utrecht aangestuurd door onze inhouse projectmanagers en revisoren die erop toezien dat de kwaliteit van de door ons geleverde teksten zorgvuldig wordt bewaakt.

 

Dynamisch

De internationale samenleving is voortdurend in beweging en daarmee veranderen ook de wensen van onze klanten. VVH business translations is proactief. We denken graag met u mee en stemmen onze diensten af op de ontwikkelingen in de markt. Op deze manier is ook ons zusterbedrijf SmartCoding ontstaan. SmartCoding is gespecialiseerd in de directe codering van de uitkomsten van meertalig marktonderzoek.

 

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)30 2711 294.

VVH in het kort


accuraat, professioneel, servicegericht, betrokken, daadkrachtig, veelzijdig, origineel, betrouwbaar, snel, innovatief

 

Zullen wij u even bellen?


Naam*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Bericht*

Typ het woord*