< Branches

Internationale samenwerking

In de afgelopen 25 jaar hebben we ruime ervaring opgedaan met vertalingen op het gebied van internationale betrekkingen.

 

In Nederland vind je natuurlijk vele invloedrijke internationale organisaties, denktanks, adviesorganen, waakhonden, lobbyisten en beleidsinstituten die zich bezig houden met onder andere Europese zaken, de betrekkingen tussen de EU en China, Rusland-Oekraïne, energie-infrastructuur, NAVO, cyberveiligheid, duurzame subsidies en andere belangrijke onderwerpen.

 

Vertalingen op deze gebieden vragen om een aantrekkelijke tekst,  bedoeld voor een internationaal publiek. Daarnaast is ook gedegen kennis van het onderwerp en soms contact met specialisten nodig. Onze vertalers zijn dan ook betrokken bij debatten en discussiegroepen over internationale betrekkingen.

Dit alles resulteert in hoogwaardige vertalingen.

 

Ook werken we vanaf de conceptfase met veel plezier samen met onze klanten bij de totstandkoming van een tekst. Dit kan waardevolle tijdwinst opleveren voor de gelijktijdige publicatie van de verschillende taalversies. Verder verzorgen we desgevraagd editing van bijv. Engelse teksten die geschreven zijn door niet-moedertaalsprekers.

Offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Als je de brontekst hebt, kun je deze alvast uploaden. Je kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden.

Heb je nog geen bestanden, geef dan het geschatte aantal woorden op.

Aanvrager
Project

WE GEBRUIKEN COOKIES OM ERVOOR TE ZORGEN DAT ONZE SITE ZO SOEPEL MOGELIJK DRAAIT. ALS JE DOORGAAT MET HET GEBRUIKEN VAN DE SITE, GAAN WE ERVAN UIT DAT JE HIERMEE INSTEMT.