Specials

In ons pakket zijn er enkele specialisaties die extra opvallen. Dit noemen wij onze specials.

 

Vertalingen voor marktonderzoek

VVH heeft iets met marktonderzoek. Onze vertalingen voor deze branche verschijnen online in vele landen. Gezien deze special bezoeken wij enkele keren per jaar vakbeurzen voor marktonderzoek in Den Haag, Londen en Parijs. Daar ontmoeten wij onze (nationale en internationale) klanten. Daarnaast zijn wij lid van ESOMAR, de wereldwijde organisatie voor marktonderzoek.

 

Wij vertalen vragenlijsten over koopgedrag, klanttevredenheid en opinies. Zorgvuldigheid is daarbij geboden: onze klanten worden door hun eindklant afgerekend op het aantal volledig ingevulde vragenlijsten. Een respondent mag dus nooit afhaken omdat de vertaling niet deugt.

 

Vooral voor marktonderzoekers kunnen wij onze veeltaligheid laten zien. Het recordaantal talen binnen een opdracht staat op 52. Projecten met meer dan 10 talen komen regelmatig voor. In het offertestadium hebben wij een scherp oog voor mogelijke besparingen. Instructies voor programmeur of interviewer, losse cijfers en lijsten met merknamen, worden niet meegewogen bij de vertaalprijs. Dit kan de prijs behoorlijk drukken.

 

Zusterbedrijf SmartCoding

In 2006 is uit VVH business translations een nieuw bedrijf voortgekomen: SmartCoding.

SmartCoding codeert uitkomsten uit internationaal markonderzoek. Zonder vertaalslag worden antwoorden uit diverse landen geïnterpreteerd en gerubriceerd (gecodeerd). Klanten (altijd marktonderzoekers) kunnen vervolgens een uniforme analyse uitvoeren. VVH en SmartCoding werken deels voor dezelfde klanten. Zie ook www.SmartCoding.biz

 

Jaarverslagen 

Sinds jaar en dag verzorgen wij vertalingen van jaarverslagen. Deze specialisatie vergt wat meer dan alleen vertalen. Bij jaarverslagen is kennis van economie, financiën, en de juiste, actuele terminologie vereist. Daarnaast komt een jaarverslag nooit in één stuk. Er zijn vrijwel altijd redactierondes met wijzigingen op het laatste moment. Een secure en flexibele werkwijze van het vertaalbureau is daarbij van groot belang.

Diverse multinationals weten daarom de weg naar VVH te vinden. Soms naar aanleiding van eerder niet-financieel vertaalwerk; wij weten dan immers al wat het bedrijf doet. Soms vanwege eerdere geslaagde vertalingen van kwartaalberichten. Vaak echter ook op aanbeveling of na een proefvertaling. Maar altijd in goede samenwerking met een mooi resultaat.

 

 

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 030 2711 294.

VVH in het kort


accuraat, professioneel, servicegericht, betrokken, daadkrachtig, veelzijdig, origineel, betrouwbaar, snel, innovatief

Volg ons op Twitter!

Zullen wij u even bellen?


Naam*

Telefoonnummer

Onderwerp*

Bericht*

Typ het woord*