< Branches

Internationale handel

Bij internationale handel gaat het om import, export, verdragen en vergunningen. Het is dus van belang om goed op de hoogte te zijn van de geldende wet- en regelgeving (of weten waar je die kunt vinden). Dat betekent dat wij en onze vertalers ontwikkelingen in de EU op de voet volgen, evenals het nieuws op het gebied van Brexit, China-USA, internationale handelsverdragen en natuurlijk de Incoterms: internationale leveringsvoorwaarden zoals opgesteld door de Internationale Kamer van Koophandel.

Om mee te doen in de wereld van de internationale handel moet je uiteraard een internationale mindset hebben, interesse in je omgeving en een brede multiculturele belangstelling. Internationale handel en transport slaat bruggen tussen mensen en culturen en daar dragen we graag aan bij. Transport en Logistiek Nederland lanceerde ooit de slogan ‘Zonder transport staat alles stil’. Dat klopt, maar we denken er altijd bij: zonder vertalingen geen transport.

 

En uiteraard geldt juist in deze branche dat het halen van deadlines van enorm belang is. In dat kader citeren we hier de oude slogan van DHL: ‘Wij doen wat u belooft’. We hadden hem graag zelf bedacht.

Offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Als je de brontekst hebt, kun je deze alvast uploaden. Je kunt meerdere bestanden tegelijk uploaden.

Heb je nog geen bestanden, geef dan het geschatte aantal woorden op.

Aanvrager
Project

WE GEBRUIKEN COOKIES OM ERVOOR TE ZORGEN DAT ONZE SITE ZO SOEPEL MOGELIJK DRAAIT. ALS JE DOORGAAT MET HET GEBRUIKEN VAN DE SITE, GAAN WE ERVAN UIT DAT JE HIERMEE INSTEMT.